ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΘΟΝΗΣ LAPTOP


Μερικά από τα συχνότερα προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν στην οθόνη του φορητού σας υπολογιστή είναι γραμμές, ξεθωριασμένα χρώματα, σκοτεινή ή και “νεκρή” οθόνη. Πριν, όμως, αποφασίσετε να αποσύρετε τον φορητό σας υπολογιστή και να προβείτε σε αγορά νέου μηχανήματος, επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την οικονομικότερη λύση επισκευής του.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ;

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ


Τα φθαρμένα πλήκτρα προκαλούν κακή επικοινωνία με τη μητρική πλακέτα, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία του υπολογιστή. Επιπλέον, ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από την επαφή με νερό, καφέ κ.ά., ενδέχεται να καταστρέψουν το πληκτρολόγιο, αλλά όχι τον υπολογιστή. Με την αγορά ενός ανταλλακτικού θα επισκευάσουμε το laptop.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ;

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ - ΜΝΗΜΗΣ


Για περιπτώσεις που αφορούν αντικατάσταση δίσκου ή μνήμης λόγω βλάβης, εξάντλησης χωρητικότητας ή αναβάθμισής τους για γρηγορότερες ταχύτητες, είμαστε στη διάθεσή σας. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των νέων εξαρτημάτων, ενώ παράλληλα μπορούμε να κρατήσουμε τις προσωπικές ρυθμίσεις και τα δεδομένα σας. Η αναβάθμιση της μνήμης σε συνδυασμό με την αλλαγή του δίσκου προσφέρουν γρηγορότερους χρόνους απόκρισης στον χειρισμό των προγραμμάτων.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;