ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ INTERNET & ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ E-MAIL


Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση της σύνδεσής σας στο internet (ADSL) και τη ρύθμιση της κάρτας δικτύου του υπολογιστή. Αντίστοιχα, αναλαμβάνουμε το άνοιγμα λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όπως και την εγκατάσταση προγραμμάτων ασφαλείας για προστασία του υπολογιστή σας από ιούς.
Εξοικονομήστε χρόνο και απαλλαγείτε από προβλήματα παραμετροποίησης ή ρύθμισης λειτουργιών σύνδεσης, που μπορούμε εμείς να κάνουμε για εσάς.
Πλοηγηθείτε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια στο Internet!

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ


Η ασύρματη σύνδεση του υπολογιστή στο Internet είναι η ιδανική λύση που σας απαλλάσσει από τη χρήση καλωδίων. Στο ασύρματο δίκτυο του Internet μπορούμε να συνδέσουμε παραπάνω από έναν υπολογιστή, όπως και όλες τις περιφερειακές συσκευές.
Επίσης, θα σας βοηθήσουμε να μάθετε πώς μπορείτε να συνδέετε το έξυπνο κινητό τηλέφωνο (smart phone) με το Ιnternet του σπιτιού σας. Τέλος, για να έχετε μόνο εσείς πρόσβαση στο δίκτυό σας, αλλά και για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενεργοποιούμε τους απαραίτητους κωδικούς.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


Οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές νέας τεχνολογίας συνδέονται πλέον και δικτυακά – είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάζουμε και να ομαδοποιούμε τις συσκευές μέσω δικτύου, ικανοποιώντας περισσότερες ανάγκες της καθημερινότητας.
Μπορούμε να μοιραζόμαστε από κοινού έναν εκτυπωτή ή ένα πολυμηχάνημα, να μοιραζόμαστε αρχεία από έναν υπολογιστή ή ένα κινητό σε ένα άλλο, ενώ παράλληλα να χρησιμοποιούμε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης που έχουμε στο σαλόνι για να περιηγούμστε στον υπολογιστή που έχουμε στο δωμάτιό μας και να βλέπουμε ταινίες που έχουμε αποθηκευμένες εκεί. Επιπλέον, μπορούμε να μελετήσουμε τις συσκευές που ήδη έχετε και να σας ενημερώσουμε για λειτουργίες που πιθανόν δεν γνωρίζετε.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;