ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (BACKUP)


Μια από τις σημαντικότερες ενέργειες για τη διασφάλιση των δεδομένων σας είναι η τακτική αποθήκευσή τους σε κάποιο άλλο μέσο εκτός από τον υπολογιστή. Έτσι, διασφαλίζετε ότι δεν θα χάσετε τα πολύτιμα προσωπικά ή επαγγελματικά αρχεία σε περίπτωση κάποιου τεχνικού προβλήματος ή απώλειας. Αναλαμβάνουμε την αντιγραφή των αρχείων σας, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ασφάλειά τους.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Φροντίζουμε για τη μεταφορά των δεδομένων του υπολογιστή σε οποιοδήποτε μέσο της επιλογής σας ή σε οποιοδήποτε άλλον υπολογιστή.

Στη περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορούμε να ρυθμίσουμε έναν αυτόματο μηχανισμό αντιγραφής των δεδομένων σας, είτε σε εξωτερικό δίσκο είτε στο διαδίκτυο με την εγκατάσταση ειδικού λογισμικού. Με αυτόν τον τρόπο τα αρχεία σας θα είναι πάντα ενημερωμένα!

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Αν για οποιονδήποτε λόγο χάσετε τα δεδομένα σας, μπορούμε να επιχειρήσουμε την ανάκτησή τους και μάλιστα με ένα αρκετά υψηλό ποσοστό επιτυχίας!

•  Επανάκτηση διαγεγραμμένων αρχείων (αν δηλαδή κατά λάθος διαγράψατε αρχεία).
•  Χαλασμένος σκληρός δίσκος (συχνό πρόβλημα, που δεν σημαίνει όμως ότι χάσατε οριστικά τα δεδομένα σας).
•  Χαλασμένο στικάκι USB Flash (μπορεί το στικάκι να μην εμφανίζει τα αρχεία σας ή να ζητάει format σε κάθε σύνδεση).
•  Ανάκτηση αρχείων από κινητό τηλέφωνο (για smartphones, Android, iPhone).

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

GADGETS & ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Smart phones, ψηφιακές κάμερες και MP3 players είναι μέσα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Μπορούμε να μεταφέρουμε όλες τις επαφές και τις φωτογραφίες από το έξυπνο κινητό στον υπολογιστή. Επίσης, μπορούμε να ρυθμίσουμε το κινητό σας να λαμβάνει e-mail. Ακόμη, αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες και τα video από τη φωτογραφική σας μηχανή στον υπολογιστή, όπως αντίστοιχα και τα μουσικά αρχεία από το MP3 player! Όλα μπορούν να γίνουν με ασφάλεια.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ GADGET;